Forrige sesong dannet Daniel Jørgensen og Andrew Engelage en knallsterk keeperduo for Storhamar.

Nå skal Engelage spille i Italia, mens Jørgensen opprinnelig skulle fortsette karrieren i 1. divisjonsklubben Tønsberg Vikings. Det har en hofteskade satt stopper for.

bet i seg smertene

- Det er utrolig kjedelig for meg å bli skadet nå. Jeg så veldig frem til å spille for Tønsberg, og sånn sett kunne ikke skaden kommet på et verre tidspunkt, sier Jørgensen, som dro på seg skaden da han spilte mot Kongsvinger på tampen av forrige sesong. 

- Skaden kom rett før sluttspillet. Jeg hadde vondt gjennom hele sluttspillet, men bet det i meg. Etter sesongen trodde jeg det skulle bli bedre, men sånn ble det ikke. I verste fall kan det ende med flere operasjoner, og jeg tror det blir tøft å komme tilbake, sier Jørgensen, og legger til:

- Det er menisken er i hofta som er problemet. Jeg håper èn operasjon kan fikse det, men det er som sagt veldig usikkert.

oslo-jobb

Nå søker Jørgensen etter jobber i Oslo, og han virker å forberede seg på et mulig liv uten hockey.

- Jeg prøver å skaffe meg jobb i Oslo nå. Det er aktuelt å jobbe i Hamar også, men jeg ser på det som lettere å få jobb i Oslo. Det blir rart å ikke skulle spille hockey, men sånn er det, sier han.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.