Storhamar, som har slitt med mange skader denne sesongen, har plutselig fått alle spillerne tilbake. Det har betydd at Magnus Lindahl har måttet sitte på tribunen.

Assistenttrener Pål Johnsen forklarer vrakingen av Lindahl slik:

- Vi har savnet litt glød i spillet hans. Han må være litt mer idiot foran mål. Da Magnus spilte i Sparta, var han som en terrier, sier Johnsen, som ikke har stengt døra for Manglerud-gutten.

- Han har vært skadet lenge, og jeg tror han har slitt litt med å komme seg i den formen han har ønsket. Nå har han vært bedre på trening, og jeg håper vi kan få en sulten Lindahl fremover.

tror på førsterekka

Joakim Jensen, Christian Larrivée og Alexander Reichenberg har kun stått for ett fattig mål i løpet av de siste fem kampene. Den scoringen kom da Reichenberg la pucken via en Stjernen-spiller og inn i målet bak en utspilt Brady Hjelle.

Johnsen mener spillerne gjør mye riktig, og han venter på at det skal løsne for dem.

– De jobber og sliter hardt, og det er godt å se. Vi skulle selvfølgelig sett at de scoret flere mål, men akkurat nå er det bråstopp i den rekka.

Han berømmer rekkas moral.

– De er poengspillere, og ønsker å skape mer. De har det tøft om dagen, men står på for å snu trenden. De vil snart få betalt for jobben de legger ned, sier han.

skryter av bull

Christian Bull har spilt seg opp stort den siste tiden, og unggutten får gode ord fra assistenten.

- Christian er ung og urutinert, men likevel gjør han mye bra. Han blir bedre og bedre for hver kamp som går.

Backparet Bull og utskjelte Scott Hotham har til sammen ni pluss på de siste fem kampene, noe som er klart best på laget.

- De slipper nesten ikke inn mål. De har vært veldig gode den siste tiden, sier Johnsen, som ikke kan si så mye om hvordan Storhamar stiller opp mot Frisk søndag.

- Vi har hvilt i dag, så får vi se i morgen. Martin Gran gikk av med en skade sist, så det er mulig at han ikke kan spille. Men akkurat nå vet jeg ikke helt hvordan statusen hans er, avslutter Johnsen.

Magnus Lindahl besvarte ikke HA-sportens anrop.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.