Storhamar-assistent Pål Johnsen er i kveld gjest i HockeyEkstra på TV 2.

Johnsen fikk spørsmål om hva han mente om årets lag, og han var klar på at de kanskje har hentet inn litt for mange.

- Vi mistet sju spillere etter forrige sesong, og vi hentet inn 10 spillere. Det er kanskje ikke optimalt å hente inn så mange hver sommer, sier han.

Christian Larrivée, som har slitt med å produsere poeng den siste tiden, ble dratt frem av ekspert Ole Eskild Dahlstrøm som  en spiller som må ta mer tak i laget.

- Christian Larrivée kan løfte Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen opp flere hakK. Storhamar må få i gang Larrivée. Han kan løfte flere mange hakk, sa Dahlstrøm.

Johnsen ble spurt om hva de kunne gjøre for å løfte Larrivée.

Han svarte: - Vi kan ikke sammenligne det han gjorde i fjor, med det han har gjort i år. Han er alfahanen. Vi skal gjøre alt vi kan for å løfte Larrivée. Jeg er villig til å gå naken opp Karl Johan for at han skal begynne å levere, sa Johnsen med et smil.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.