Pål Johnsen startet 2015 som spiller og avsluttet året som assistenttrener. Et år som ikke kan beskrives som annet en en gedigen opptur for Storhamar Hockey.

Sluttspillfinale og Champions Hockey League

Høydepunktene var mange i 2015, men de to største var nok da laget tok seg til sluttspillfinale mot Stavanger Oilers i vår og da de herjet rundt om i Europa i Champions Hockey League i høst.

– 2015 har vært et helt herlig år. Alt fra forrige sesongs sluttspill  til Champions Hockey League i høst, smiler Johnsen.

Takker fansen

Men det som gleder assistenttreneren mest er støtten og entusiasmen hockeypublikumet i Hamar har vist, både i med- og motgang. 

Ikke minst da laget tapte den sjuende finalen i Stavanger, og rundt 2.000 personer møtte opp for å ønske hockeyheltene velkommen tilbake midt på natten.

– Det har vært en skikkelig «boost» i byen. Det er en utrolig hockeystemning. Folk har stilt opp uansett hvordan det har gått, sier Johnsen, som er klar på at de om lag 500 frammøtte Storhamar-supporterne i Manglerud Ishall onsdag, skal ha mye av æren for 4-2-seieren.

– Vi har slitt i den hallen tidligere, men vi fikk lyst til å vinne når de lagde slik stemning. Vi hadde nok ikke vunnet uten den støtten vi fikk, sier Johnsen.

Vil gi tilbake i 2016

Og selv om høsten har vært tung i seriesammenheng har de gule og blå nå tre seire på rad. Johnsen håper laget kan gi noe tilbake til supporterne i det kommende året.

- Vi har som mål å bli topp fire i serien, det er realistisk. Og når vi kommer til sluttspillet er det bare en ting som gjelder, og det er å vinne, sier en inspirert Pål Johnsen.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.