Storhamar leder 1-0 etter første periode, etter at Christian Larrivée scoret. 

I overtall fem mot tre svarte Vålerenga i midtperioden da Morten Ask pirket inn utligningen etter hardt press. 

To mål av Dragons, begge fra Pål Johnsen, i tredjeperioden ga seier for Storhamar. 

Da hjalp det ikke at Mathias Trygg scoret en gang for Vålerenga. 

FØR KAMPEN

1-4, 0-4 og 1-6 er de triste fakta for Dragons før de går inn i den fjerde og muligens avgjørende semifinalekampen. 

Alt som kunne gå galt på Jordal amfi tirsdag gjorde også det for de gule og blå. Mange har problemer med å forså hvordan Storhamar skal kunne klare å slå tilbake nå, da de altså må vinne fire strake kamper. 

- Vi er i hvert fall ikke sterkere i trua nå, sa Lars Løkken Østli til HA-sporten rett etter den forrige kampen, før han slang på:

- Jeg elsker jo å spille hockey og gleder meg likevel til neste kamp. Det riktige er å ta én kamp av gangen. Nå spiller vi for å forlenge sesongen mest mulig. 

Bookmakerne er i tvil om Storhamar klarer å snu den vonde trenden i OL-amfi'n i dag. Norsk Tipping opperer med 2,90 for Storhamar-seier, mens Unibet tilbyr hele 3,25 for samme utfall. For Vålerenga-seier lyder oddsen 1,75 og 1,85. 

Christian Larrivée har likevel ikke gitt opp finaledrømmen, uansett hvor tungt det ser ut. 

- I kveld må vi finne en måte å komme tilbake til det vi presterte i kvartfinalene. Hvis ikke er løpet kjørt, men samtidig nekter jeg å tro at vi skal tape fire kamper på rad i semifinalene, sier canadieren. 

Under oppvarmingen tirsdag bestemte trener Rune Gulliksen seg til å rokkere litt om på de vante rekkene, men før torsdagens batalje, stiller Dragons som i resten av sluttspillet. 

Saken oppdateres fra kampstart!

Storhamar Dragons:

1. rekke: Andreas Øksnes, Lars Løkken Østli

Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen

2. rekke: Jimmy Andersson, Anders Braavold

Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen

3. rekke: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen

Lars Erik Hesbråten, Nathan Martz, Eirik Skadsdammen

4. rekke: Eirik Dagfinrud, Trygve Hillestad

Ole Petter Øvergaard, Martin Blakseth Huse, Ørjan Mikkelsen 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.