Etter ni serierunder står Storhamar bokført med 13 poeng. Kun Stjernen, Manglerud, Lillehammer og Kongsvinger ligger bak gultrøyene på tabellen etter at første serierunde er unnagjort.

savner vinnervilje

Assistenttrener Pål Johnsen likte dårlig det han så i Manglerudhallen i går kveld.

– Vi spiller elendig i førsteperiode, men så spiller vi oss opp utover i kampen. Andreperioden er ganske bra, og jeg synes også tredje periode er bra. De scorer 3-3-målet på en sprettpuck, og det er typisk for oss når vi ikke har flyt. Alt spretter litt mot oss om dagen, sier Johnsen, som mener flere spillere må gå i seg selv etter Storhamars femte serietap.

– Jeg skulle ønske flere spillere gikk foran når vi trenger det. Det er helt dødt fra mange av nøkkelspillerne våre, sier Johnsen.

– Vil du si hvilke spillere du sikter til?

– Nei, det vil jeg ikke gjøre i media. De det gjelder, kommer til å få beskjed, sier Pål Johnsen.

savner enklere spill

Andreas Øksnes, som var en av få spillere som stakk seg fram under gårsdagens kamp, mener Storhamar må spille enklere, legge flere pucker på mål og ofre seg mer i duellene.

– Vi spiller ikke helt sånn som vi blir enige om å gjøre. Vi kommer ut svakt, og det blir bare en og en, sier han.

– Hvorfor klarer dere ikke å spille sånn som dere gjør i CHL?

– Det er vanskelig å si. CHL skal være bonus, men nå har det blitt litt motsatt. Vi er mye bedre når vi spiller i Europa, sier Øksnes, som hadde målgivende pasning på 3-3-scoringen til Alexander Reichenberg.

– Jeg legger bare pucken på mål fra blålinja. Ofte er det viktigst å få fram pucken, ikke å skyte knallhardt. I moderne hockey handler det om å få puckene på mål, sier Øksnes.

frustrert Reichenberg

Alexander Reichenberg, som igjen spilte en god kamp, liker dårlig hvordan laget har spilt i serien den siste tiden.

– Det er tungt å spille nå, det er ingen tvil om det. Jeg, som alle andre lurer på hva som skal til for at vi skal komme opp på det nivået vi ønsker. Dette var altfor dårlig, og jeg føler at det meste går feil vei nå. Vi sliter med å få til offensivt spill, og det er veldig frustrerende, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00