Lørenskog - Storhamar 2-4 Pål Johnsen liker måten Johan Ramstedt har tatt ansvar på og håper at både han og Andreas Gröndahl, som begge nok en gang var strålende, blir i Storhamar.
LØRENSKOG: I sin 700. kamp for Storhamar feiret Pål Johnsen med både mål og målgivende.
Etter kampen flyttet lysluggen fokuset over på Johan Ramstedt og andrerekka.
- Johan er arkitekten offensivt og har også hevet seg fryktelig i egen sone. Han er blitt mye bedre uten puck og tar et stort ansvar på å bære inn pucken i sona, sier Pål Johnsen, som også skryter av Andreas Gröndahl og Lars Erik Hesbråten.
Tror Ramstedt drar
Han mener norsk hockey lider av at utlendingene kommer innom for en sesong, for så å stikke videre på nye eventyr.
- Det er synd at utlendingene bare blir ett år. Det er viktig med kontinuitet. Å bli smaspilt tar tid, sier Johnsen, som gjerne ser både Johan Ramstedt og Andreas Gröndahl i Storhamar neste sesong.
- Ja, det gjør jeg. Det er synd Johan blir borte.
- Du tror han drar?
- Ja, han gjør nok det. Han er familiemann, vet du, sier Johnsen.
Ingen ting avklart
Ramstedt, som var klubbkamerat med Johnsen også i Skellefteå, sier at ingen ting er bestemt.
- Hva som skjer neste sesong er skrevet i stjernene. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse, men jeg kommer ikke til å fortsette å pendle som jeg har gjort i år. Vi vil ta en avgjørelse i familien etter sesongen, men vi har allerede bestemt oss for at vi skal være på samme sted, sier Johan Ramstedt.
Han bærer nå gullhjelmen som et ekstra bevis på de glitrende taktene han har vist i sluttspillkampene.
- Jeg synes det har vært bra i rekka vår i noen måneder nå. Vi begynte litt tregt, men har tatt sikte på å være gode nå mot slutten og i sluttspillet. Både Andreas og Hesbråten er bra spillere, og jeg prøver å bidra med det jeg kan, sier Ramstedt.
Har overtaket
Da Storhamar sikret seg overtaket på Lørenskog med fire mål i en 2. periode av en annen verden, satt det meste.
- Vi spiller bra defensivt og jobber hardt for hverandre. Dette var en veldig bra bortematch. Alle vil ha pucken og alle bidrar, mener Ramstedt.
Nå leder Storhamar 2-1, og har fordel av hjemmebane i morgen. Lørenskog er nå nødt til å vinne minst en kamp på Hamar.
Ramstedt avdarer mot å tro at noe skal gå av seg selv.
- Det er små marginer og det er bare å nullstille. Ingen ting er vunnet ennå, det blir en lang serie.
- Men nå vet vi at vi kan vinne. Vi har holdt en bra standard nå, sier Ramstedt.
Også Storhamar-trener Rune Gulliksen skryter av Ramstedt etter oppvisningen i kvartfinalene.
- Johan har stått fram i disse kampene. Han er en av spillerne som kan dra fram det lille ekstra som krydder, mener Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.