Tirsdag kom nyheten om at Storhamar Dragons inntil videre beholder de 15 poengene Norges Ishockeyforbund ønsket å trekke som straff for dårlig økonomi.

Klubben må nå bruke tiden fram til nyttår til å forbedre økonomien slik at forbundets krav tilfredsstilles.

Tror klubben beholder poengene
Storhamars Pål Johnsen forteller om god stemning i garderoben etter at nyheten ble offentliggjort.

- Det er veldig positivt at vi får en ny sjanse. Jeg føler at ting nå har snudd til vår fordel, og jeg tror det er en stor sjanse for at vi får beholde poengene også etter nyttår, sier han optimistisk.

Johnsen roser både både spillerne, administrasjonen, Powerplay, de frivillige og supporterne som alle har jobbet knallhardt for å snu den dårlige trenden.

- I det siste har vi opplevd veldig mye positivitet rundt laget, som igjen har smittet over på det sportslige, sier han.

- Må satse for å vinne
Johnsen er tydelig på hva han mener om den økonomiske satsingen i klubben.

- Skal man tjene penger, må man tørre å satse også. Det hadde sikkert sett fint ut på budsjettet om vi hadde solgt Larrivée, Martz og Hansen, men hvis det sportslige svikter, så uteblir også publikum. Å sikre god økonomi er et langsiktig prosjekt som krever mer enn enkle løsninger, sier han.

Storhamar-gutta har allerede gått kraftig ned i lønn for å bidra til klubbens økonomi, men det hindrer ikke de mest engasjerte spillerne fra å bidra litt ekstra.

Nå vil Johnsen kjøpe aksjer i klubben for å bedre økonomien. Han håper også at flere velger å gjøre det samme.

- Dette er noe hver og en må ta stilling til, men det hadde vært hyggelig om flest mulig kjøpte aksjer, sier han.

- Alle må prestere
I tiden framover vil Johnsen konsentrere seg om det han kan best - nemlig å spille ishockey. Samtidig stoler han på at administrasjonen gjør sitt beste for å sikre det økonomiske.

- Vårt fokus i spillergruppen er å vinne kamper, og så får administrasjonen ta seg av økonomien. Jeg er sikker på at de har en god plan. Vi er avhengige av at alle presterer på hvert sitt område, avslutter han.

PS: Storhamar møter Sparta førstkommende torsdag klokken 19. Kampen følger du live på h-a.no!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.