(Mora IK - Storhamar 3-4)

Pål Johnsen, som hadde hovedansvaret for laget for første gang i kveld, var både stolt og glad etter maratonkampen mot Mora.

moral

- Vi snakka om å vise moral før kampen; at vi skulle stå sammen gjennom hele matchen, og det synes jeg vi klarer. Og det er deilig at vi klarer å stå kampen helt ut, for det har vi slitt litt med, sier Johnsen.

Da Emil Sæteraas Lyngstad måtte forlate isen med en ryggskade på tampen av midtperioden, ble Johnsen nødt til å gå ned på fire backer.

Men det var ingen som ga seg. De kjempet og slåss.

- Vi står sammen for hverandre, og jeg er glad for at vi orker. Jeg er stolt over moralen gutta viser, sier Johnsen.

tenute-straffer

Den dramatiske kampen endte med straffer, og Joey Tenute scoret tre lekre mål, mens pucken ble liggende, noe komisk, igjen bak ham ved den ene anledningen.

- Jeg sa til ham før den siste straffa: "Få med deg pucken, så er jeg sikker på at det blir mål", forteller Johnsen med et stort glis etter seieren.

Christian Larrivée var ikke tilgjengelig for pressen etter kampen, mens Sæteraas Lyngstad følte seg bedre, og han er trolig klar til morgendagens kamp mot Tingsryd. Den matchen starter 16.00, og vi har live her på h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.