I dag ble det klart at Linus Johansson og Jacob Berglund har signert nye kontrakter med Storhamar.

Leder i eliteutvalget, Sjur-Rakstad Larsen, forteller stolt til HA-sporten at svenskene har signert for to nye år.

- Jacob og Linus har signert for to nye år, men med mulighet for å bryte kontrakten dersom det skulle komme tilbud fra en bedre liga til neste år. Dette er to spillere som har bidratt fantastisk for oss, så vi er veldig fornøyde med å ha fått signert dem på nytt, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Linus Johansson forteller til HA-sporten at han er glad for at det endelig har løst seg med den nye kontrakten.

- Jeg er veldig fornøyd med at alt har løst seg nå. Det tok litt tid med noen klausuler og andre småting, men nå er det endelig i orden. Jeg har sagt tidligere at hvis jeg skal fortsette å spille i Norge, så er det kun Storhamar som er aktuelt for meg, lover Linus Johansson.

Johansson gleder seg også over at kameraten Jacob Berglund blir med videre i Storhamar.

- Det er morsomt at Jacob blir med videre. Vi har snakket litt om å fortsette å spille i samme klubb, så det er kult at vi kan fortsette å gjøre det her i Hamar, avslutter en glad Linus Johansson.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.