HAMAR: - Egentlig synes jeg litt synd på Robert. Han har utviklet seg mye og er en god målvakt, det er bare det at Trevor Koenig har vært ekstremt bra, forklarer Peter Johansson.
Storhamars svenske trener er av den typen som kjører på med det beste. Sånn sett er det litt hans skyld at Robert Hestmann ikke har spilt seg inn i landslagsdiskusjonen denne sesongen.
Det innrømmer han også sjøl.

- Seriens beste duo

- Robert er god nok for landslaget allerede nå, det er jo bare å se på de som er der. Men jeg ser jo at det er vanskelig å ta ut en spiller som bare har fem-seks kamper. Jeg har jo en helt annen oversikt over hva han presterer på trening, og hvilken innsats han legger ned for å bli bedre, sier Johansson.
Han hadde vært trygg før sluttspillet med Hestmann som klubbens førstekeeper også, men nå har han et luksusproblem.
- Vi har jo seriens beste keeperduo, men bare en kan spille hver kamp.

Kjenner hverandre godt

Mens spillerne sto presset sammen foran tv'n i garderoben i går kveld, for å få med seg kvartfinaleoppsettet, satt Johansson i garderoben.
- Det var ikke noe jeg kunne påvirke, smiler den tidligere Rögle-treneren.
Han var nok ganske sikker på at det ble Lillehammer også.
- Det blir bra, kamper med mye folk. Lagene kjenner hverandre godt etter sju kamper, så jeg tror ikke det handler om å finne opp noe nytt, men å justere noen små detaljer, og komme opp mot vårt beste nivå i prestasjonene.

Hesbråten tilbake

Han innrømmer at kampen mot Lørenskog ikke ble noen stor affære, men at det lett blir slik når ingen vil bli skadet, og venter på sluttspill.
Apropos skader. Johansson liker å holde kortene tett til brystet de neste ukene, men Lars Erik Hesbråten er tilbake onsdag.
- Han kunne ha spilt i dag også, hvis det hadde vært viktig.
- Hva med Blake Cosgrove, som ikke spilte mot Lørenskog, sjukdom?
- Skadet, smiler Peter Johansson lurt.
Altså spiller han trolig mot Lillehammer.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.