HAMAR: Norges Ishockeyforbund har nedsatt et utvalg som skal se på reglene rundt lisenstildelinger. Det er allerede fattet et prinsippvedtak om at det er aksjeselskapene som klubbene samarbeider med som skal vurdere økonomisk for å få lisens.
- Med bakgrunn i arbeidet valgte vi ikke å gjøre en like grundig gjennomgang foran denne sesongen. Vi ga alle lisens, men følger opp noen klubber tett, sier generalsekretær Jon Haukeland.
Forbundet har ikke vært 100 prosent fornøyd med det nåværende systemet. Haukeland forteller at det er vanskelig å fange opp problematiske økonomiske situasjoner.
- Aksjeselskapene følger et strengere regelverk gjennom aksjeloven enn det idretten har selv, og vi kan benytte revisors vurdering om det er grunnlag for videre drift hvis selskapene ender opp med minustall.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.