- De tre som er tatt ut nå var med hele forrige sesong også, og spiller bra. Men jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å få en ny sjanse, sier Storhamar-målvakten.
Han reddet 28 skudd i Kristins Hall lørdag, men måtte gi tapt en gang da Lillehammer fikk en kontringssjanse etter at pucken spratt feil i vant bak hjemmelagets mål.
- Vi spiller en veldig god defensiv kamp, og jeg fikk god hjelp av medspillerne i dag. Etter slike kamper er det lov å ha en god følelse, sier Johansen.
Han er en av flere norske keepere som Lillehammer ikke har satset på opp. En av de andre er Stavangers Henrik Holm.
- Jeg ble skadet det første året mitt her, etterpå spilte jeg like mye som den andre målvakten. Det andre året hentet de inn en utlending, Jonathan Boutin. Det er klart det er litt ekstra artig å stå godt her.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.