TRONDHEIM: Joakim Jensen scoret det første og siste målet i går.
Først fikk han en herlig pasning fra Blake Cosgrove på blålinja, og tok noen kjappe skjær, før han banket pucken i mål bak Andreas Mundal Micka.
- Jeg liker å skyte fra den siden, og det var deilig å se at den gikk inn, sier Jensen.
To minutter før slutt tok Jensen oppstilling foran mål, ladet børsa tidlig, og så kom pasningen fra Pål Johnsen, som sto bak mål.
- Det var en herlig flipp-pasning. Pål liker det, uansett om han trenger det eller ikke. Det ser bedre ut, gliser Jensen, som også skrøt av pasningen fra Blake Cosgrove.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.