Storhamars kanskje mest omdiskuterte spiller i fjor, Jimmy Andersson, skal spille for klubbens 2. lag.

Andersson og Storhamar hadde en uoverensstemmelse rundt svenskens statsborgerskap sist sesong, og han ble satt til å være lagets 8. utlending.

Med andre ord: Dersom Storhamar hadde alle utlendingene klare, måtte svensken sitte på tribunen.

Likevel fikk Karlstad-mannen 30 kamper, der han bidro med 12 poeng.

Nå er han klar for Storhamars 2. divisjonslag, og han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

- Jeg har ikke lagt opp, og jeg ønsker å være en del av garderoben. Derfor passer det perfekt å være med på dette nivået, sier Andersson, som fortsatt ikke har signert amatørkontrakt med rekruttlaget. 

Sportslig leder hos Storhamars rekruttlag, Eirik Johansen, er glad for å ha med svensken på laget.

- Jimmy er en utrolig god spiller, og jeg gleder meg stort til å se hva han kan tilføre oss, sier han.

- Vi har fått hjelp av flere sponsorer til å skaffe ham transfercard, og den hjelpen har vært gull for oss, legger han til.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.