Jimmy Andersson, som sa opp kontrakten sin med Storhamar etter forrige sesong, var på veg inn til trening med sin nye klubb da HA-sporten ringte.

- Jeg fikk en telefon og ble spurt om jeg var interessert. Så gikk det veldig fort, og nå skal jeg trene med dem. Det blir moro, og jeg gleder meg. Jeg går fra 2. divisjonslaget til Storhamar til Get-ligaen, men det skal gå bra, sier Jimmy Andersson.

Frisk Asker sliter med skader på tre av de mest rutinerte backene sine.

- Vi har signert Jimmy Andersson for kampene i første runde av serien, og han vil være klar til søndagens kamp, sier Nicolay Sørensen til FriskAsker.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.