STORHAMAR-LILLEHAMMER- 4-3 etter straffer: Storhamar ledet 3-0 over Lillehammer i det som så ut til å bli en lett seier for Storhamar, men med to raske Lillehammer-reduseringer fikk kampen nytt liv. Bare 18 sekunder før full utlignet Lillehammer, men Storhamar trakk det lengste strået, og var suverene i straffekonkurransen.

Straffekonkurransen:
Storhamar tar frste straffe, og Martin B. Huse setter den i mål Lillehammer bommer på sin. (Chevre)
Pål Johnsen scorer sikkert på sin straffe, mens Lillehammer bommer nok en gang.

- To poeng på en litt dårlig dag, men vi er fornøyde med de poengene vi får med, sier kampens beste spiller Martin B. Huse, som også satte Storhamars første straffe etter kampen.

Les mer om kampen i morgendagens HA!

www.h-a.no fulge kampen:

Storhamar gikk opp til 1-0 ved Trygve Hillestad etter en jevnspilt første periode.
– Det var en rar periode, sier Hillestad om de første 20 minuttene av kampen.
– Vi har brukt første periode til å få beina i gang. Det har vært jevnt så langt, men slik er det jo mot Lillehammer, sier målscoreren.

Skuddstatistikken i første periode går i Storhamars favør, 11-9.

2. periode
Starten av midtperioden bærer fortsatt preg av at lagene har et tett kampprogram, men 24.14 ut i kampen fikk Eirik Skadsdammen pirket inn 2-0 til Storhamar.

Lillehammer har så langt i kampen ikke skapt nevneverdige sjanser.

Kampprogrammet er muligens også for tett for publikum. Tirsdag møtte nær 5.500 mennesker opp for å se matchen mot Vålerenga. Det er langt i fra så mange i Hamar OL-amfi i dag.

32 minutter ut i kampen øker temperaturen i kampen betraktelig, og det smeller godt bak Storhamar-målet. Masseslagsmålet ender med at både Cato Ørbæk (Dragons) og Lillehammers Andreas Martinsen må forlate isen for resten av kampen. Tenningsnivået har gått betraktelig opp, og bare sekunder senere øker Storhamar til 3-0, også denne gangen ved Eirik Skadsdammen.

Dommerne frykter mer slåssing, og griper raskt inn etter taklinger nå.

Lillehammer er atskillig mer med i kampen nå, og presser Storhamar.

35.54: Lillehammer reduserer ved Christer Rudi.

38.58: Dragons-spiller Lars Erik Hesbråten får to minutters utvisning for interference, og det utnytter Lillehammer bare sekunder senere. Evan Cheverie reduserer til 3-2, som også er stillingen når lagene går til pause.

Skuddstatistikken i andre periode er 17-10 i Lillehammers favør.

3. periode
Tredje periode er i gang. Både Storhamar og Lillehammer starter med fulle lag.

Så opplyses det at det likevel ikke var Skadsdammen som scoret 2-0-målet. Det var Johan Ramstedt som var sistemann på pucken.

De første ni minuttene av tredje periode har vært relativt begivenhetsløse. Det er to slitne lag på isen.

Mindre enn halvparten av dem som så kampen mot Vålerenga kom tilbake i kveld. Tilskuertallet er 2.507.

Lillehammer pådrar seg to minutters lagstraff når snaut fire minutter gjenstår av kampen. Det står fortsatt 3-2 til Storhamar.

39.42: Lillehammer har hatt mesteparten av spillet i tredje periode, og 18. sekunder før full tid utligner Gino Guyer. Dermed går kampen til spilleforlengelse.

 

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00