HAMAR: Jensen har trøblet litt med avslutningene i de siste kampene, men har imponerende åtte mål og sju målgivende pasninger etter 11 seriekamper. Han deler poengtoppen med Lørenskogs Marc Charpentier.
Johnsen på tredje
Det er mer Dragons i toppen: Pål Johnsen er nummer tre i poengligaen, sammen med Magnus Selvaag (Stjernen), Tomi Pöllänen (Lillehammer), Anders Fredriksen (Vålerenga) og Kenneth Larsen (Lørenskog). Johnsen & co står med 14 målpoeng. Pål har tre mål og 11 målgivende pasninger. Johan Ramstedt er nummer 11 på lista med tre mål og sju målgivende.

Eirik Skadsdammen er nummer 16: Fem mål og fire målgivende pasninger.
Når det gjelder målvaktstoppen henger Ruben Smith fortsatt med i toppen. Han har 93,8 i redningsprosent på ni kamper. Det er sterkt.
Daniel Wälitalo har 88 i redningsprosent på sine tre kamper.

Hjelm tilbake
Andreas Hjelm har stått over de to siste kampene. Han er tilbake i kveld. Cato Ørbæk trenger enda litt tid før han er klar. Det er en skulder som krangler. Ruben Smith måtte gi seg i Stavanger-kampen på grunn av magetrøbbel, men er tilbake i kveld.

Formkurve er en interessant ting i kveld. Stjernen har vunnet de fire siste kampene, enten ved full tid eller etter forlengelse. Storhamar har tapt sine siste tre, og er gira på å snu trenden.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.