Tønsberg Vikings - Storhamar Dragons 0-6:

Ungguttene sto også fram da de ble kastet til haiene etterat både Andreas Øksnes og Jimmy Andersson måtte melde pass inn mot kampen. Itillegg var Trygve Hillestad, Eirik Skadsdammen, Fredrik Lystad Jacobsen, BryanSchmidt og Nathan Martz ute fra før.

Rant inn

Da ble Anders Braavold, Eirik Dagfinrud, Magnus EikremHaugen, Adrian Saxrud Danielsen og Simon Tombre for alvor satt lit til. Deviste seg igjen tilliten verdi med solid spill.

Litt tid tok det før Dragons kom skikkelig i gang, men etterelleve minutter satt den etter en langt og godt angrepsspill. Pål Johnsen satt0-1, og da fikk gjestene virkelig hull på byllen.

Fire minutter senere doblet Eirik Børresen ledelsen, før ØrjanMikkelsen like greit la på til 0-3 ett og et halvt minutt deretter. Denstillingen sto seg ut den første perioden.

Jensen førte an

Ut fra startporten i den tredje perioden giret dragene oppet par hakk igjen, og Joakim Jensen var ikke helt fornøyd med kun å lede medtre mål.

Han nøyde seg ikke bare med ett eller to mål, og ga seg ikkefør han hadde notert seg for tre nettkjenninger i den siste perioden. Dermedble det et vaskeekte hat-trick. Dermed blir han å finne med gullhjelm i nesteseriekamp, som dragenes beste poengplukker å langt denne sesongen.

Dermed fikk Dragons en sårt etterlengtet opptur, etter myenegativt både sportslig og økonomisk den siste tiden. De tre poengene varkjærkomne. 

  • Dragons-laget:
  • 1. rekke: Anders Theodor Braavold, Lars Løkken Østli - Ole Petter Øvergaard, MadsHansen, Eirik Børresen.
  • 2.rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Erik Hesbråten - Joakim Jensen, ChristianLarrivée, Pål Johnsen.
  • 3. rekke: Adrian SaxrudDanielsen, Eirik Dagfinrud - Ørjan Mikkelsen, Martin Blakseth Huse, Simon Tombre.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.