Ungguttene sto også fram da de ble kastet til haiene etter at både Andreas Øksnes og Jimmy Andersson måtte melde pass inn mot kampen. I tillegg var Trygve Hillestad, Eirik Skadsdammen, Fredrik Lystad Jacobsen, Bryan Schmidt og Nathan Martz ute fra før.

Rant inn

Da ble Anders Braavold, Eirik Dagfinrud, Magnus Eikrem Haugen, Adrian Saxrud Danielsen og Simon Tombre for alvor satt lit til. De viste seg igjen tilliten verdi med solid spill.

Litt tid tok det før Dragons kom skikkelig i gang, men etter elleve minutter satt den etter langt og godt angrepsspill. Pål Johnsen satt 0-1, og da fikk gjestene virkelig hull på byllen.

Fire minutter senere doblet Eirik Børresen ledelsen, før Ørjan Mikkelsen like greit la på til 0-3 ett og et halvt minutt deretter. Den stillingen sto seg ut den første perioden.

Jensen i scoringshumør

Ut fra startporten i den tredje perioden giret dragene opp et par hakk igjen, og Joakim Jensen var ikke helt fornøyd med kun å lede med tre mål.

Han nøyde seg ikke bare med ett eller to mål, og ga seg ikke før han hadde notert seg for tre nettkjenninger i den siste perioden. Dermed ble det et vaskeekte hat-trick. Han blir å finne med gullhjelm i neste seriekamp, som dragenes beste poengplukker å langt denne sesongen.

Dette var også dragenes første smultring på tolv kamper, etter at Tommy Johansen gjorde en solid innsats i mål. 

Dermed fikk Dragons en sårt etterlengtet opptur, etter mye negativt både sportslig og økonomisk den siste tiden. De tre poengene var kjærkomne.

Dragons-laget:

1. rekke: Anders Theodor Braavold, Lars Løkken Østli - Ole Petter Øvergaard, Mads Hansen, Eirik Børresen.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Erik Hesbråten - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.

3. rekke: Adrian Saxrud Danielsen, Eirik Dagfinrud - Ørjan Mikkelsen, Martin Blakseth Huse, Simon Tombre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.