HAMAR: Jensen og Yetman har scoret seks mål. Det samme antallet har Stjernens Jan Sochor og Lillehammers Joakim Eidsæther.

Beste poengplukker i Dragons så langt er Pål Johnsen med fem mål og fire målgivende pasninger. Han er nummer ni i eliteserien med det. Lillehammers Fredrik Abrahamsson topper den lista med 14 poeng (5+9). Martin Røymark, Sparta, og Frisks Elias Godoy har 12 poeng.
Det føres også statistikk på målvaktene. Da handler det om redningsprosent, og der topper Spartas Phil Osear med 96 prosent (åtte kamper). Stjernens Pål Grotnes har det samme, men har bare spilt i seks av kampene så langt. Ruben Smith er nummer seks med 92 (fem kamper), mens Jonas Norgren (tre kamper) står med 91.
Dårligst redningsprosent har Furusets Mikael Vuorio og Peter Andersson i Comet med 89.
Sparta topper ikke uventet på publikum. Så langt har de hatt et snitt på 2.427 tilskuere på sine hjemmekamper. Storhamar er nummer to med 1.930. Bak dem følger Stavanger (1.923) og Vålerenga (1.309).
I morgen reiser Storhamar til Furuset Forum. Furuset står med kun tre poeng så langt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.