- Jeg tar dag for dag, og ser hva jeg kan gjør. I dag har jeg vært til behandling, legemøter og syklet litt for å holde kroppen i gang, forteller Jensen til HA-sporten, mens han ser ut på lagkameratene som fredag hadde isøkt igjen etter tre fridager.

Evig optimist

Om han blir klar igjen til Stavanger-kampen mandag vil han ikke spekulere for mye i.

- Jeg er evig optimist, men mandag kommer fort.

I likhet med Jensen dro også Martin Blakseth Huse på seg en hodeskade, mens Eirik Skadsdammen som kjent sliter med ankelen. Ingen av de tre var med på fredagens isøkt.

I tillegg til de tre har Storhamar også hatt Martin Gran og Patrik Bäärnhielm ute med skader. De var imidlertid begge på is fredag.

- Vi trengte veldig noen dager fri nå. Det har vært en del belastning på få spillere. Også får vi forhåpentligvis tilbake noen av gutta nå, sier assistentrener Pål Johnsen.

Må igjennom fem steg

Han vil imidlertid heller ikke spekulere for mye i hvem som kan bli klare.

- Det er litt usikkert ennå, vi får ta det litt dag for dag. Hodeskade skal man ta hensyn til. Hadde det vært slagskade kunne man ha spilt. Jeg er ikke noe lege, men vet at de med hodeskade har fem steg de må igjennom før de er klare for spill igjen, forteller Johnsen. 

Storhamar-spillerne ser ut til å ha brukt de tre fridagene godt.

- Jeg har gjort så lite som mulig i påsken, bare sovet, spist og slappet av, sier Jensen og smiler.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.