- Jeg har hatt en ganske enkel dialog med sportsutvalget og Sjur (Rakstad-Larsen) og vi har vært ganske enige om at de ville ha meg, og jeg ville være med videre. Det var en kort prosess, forteller Joakim Jensen fornøyd til HA-sporten.

Jensen kom til Storhamar foran 2007/08-sesongen, og han har vært i klubben siden den gang. 

- Jeg er ikke en klubben trenger å prate så mye med. Det er kanskje ikke så hemmelig at jeg ønsker å bli. Jeg er fornøyd med å få dette på plass, forklarer Jensen.

Han er spesielt glad for å kunne være del av den positive utviklingen som er i klubben om dagen.

- Det begynner å bli lenge siden vi vant sist, og det er et mål å få være med på det. Det har vært en lang vei tilbake økonomisk, tilbake til å presse semifinaler og finaler som i år og i fjor, og det er noe jeg har lyst til å være med på de neste årene, forteller Jensen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.