• FOTO: TROND LILLEBO.

Målsniken Joakim Jensen er virkelig på gang igjen. Som du ser av bildet her satte fansen pris på Joakims herjing med østfoldingene, og Dragons 10-1 seier. 

Tre mål mot Stjernen forteller det aller meste om Joakim Jensen, som har en helt spesiell evne til å pirke pucken i mål når han er i form.

Likevel irriterte han seg over den enorme sjansen han brant i sluttsekundene av midtperioden - fra drøyt 12 centimeters hold.

I denne utgaven av Rinkside forteller Jensen om livet i den meget effektive første-rekka, hvordan det er mulig å misse på den omtalte kjempesjansen og jobben som rutinert løper sammen med unggutta i fjerderekka.

I tillegg forteller Rune Gulliksen om hvorfor Dragons kjøpte løperen Luke Moffatt, til tross for at laget er sterkt skadeutsatt på backsiden.

Tidligere målvakt for både Dragons og Stjernen, Svein Harald Arnesen, gir sin dom etter kampen, og han er langt mer imponert over hjemmelaget enn sin egen moderklubb fra Fredrikstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.