HAMAR: Etter lengre tids misnøye med lederstilen til Jan Larsen og AS'ets styre, valgte klubbstyret i Storhamar Dragons i går å avsette hele det sittende styret med Jan Larsen i spissen.

- Jeg vil vel si at jeg forholder meg profesjonelt til dette. Det er eierens soleklare rett å bestemme hvem som skal sitte i selskapet. Jeg forhold meg til generalforsamlingen, og ser hva som kommer ut av den, sier Jan Larsen til HA-sporten.
Eieren som Larsen sikter til er klubbstyret i Storhamar Drgaons. De samlet seg i går kveld om et nytt styre bestående av Stein Onsrud, Jan Olav Sveen, Arne S. Hansen, Dag Kjelsrud og Helge Høgsveen.
- Det nye styret vil komme sammen og velge leder i løpet av den nærmeste tiden, sier Arne S. Hansen.
 
Les mer om denne saken i papiravisen i Hamar Arbeiderblad i morgen.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.