GOMEL: - Men vi må heve oss mot Danmark og Hviterussland, mente Martin Røymark, som åpnet scoringsballet i Gomel torsdag. Etter bare 1.14 minutt ble han spilt igjennom alene med keeper og puttet pucken kontrollert i mål.
Etter 1-0-scoringen gikk det lang tid uten nettsus for noen av lagene. Norge rotet i forsvar, men ble reddet gang på gang av en habil Pål Grotnes.
- Grotnes var vår bestemann i dag. Ellers bar kampen preg av at det er lenge siden forrige match, sa sportssjef Petter Salsten til NTB.
I den tredje perioden fikk Norge nok en knallstart. 41.07 var spilt da Kristian Forsberg satte inn norsk 2-0-ledelse. Deretter fulgte Anders Bastiansen opp med 3-0, før Rok Ticar reduserte for Slovenia like før slutt. Marius Holtet og Lars Løkken Østli spilte for Norge. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.