Dima Smirnov, KHL-representantens kontaktmann, tolk og guide i Norge, tror publikumsinteressen for norsk ishockey vil vokse med KHL-kamper.
- I Latvia og Kroatia hvor KHL er inne, er ishockeyinteressen blitt voldsomt stimulert. I begge nasjoner samlet nasjonale toppkamper under et halv hundre tilskuere tidligere. Etter at KHL kom inn i bildet, har det vært helt opp i 12.000 tilskuere på disse kampene, sier Smirnov som mener at KHL vil være en veldig stimulans for interessen rundt norsk ishockey generelt.
KHL er på langt nær så kjent i Norge som NHL (National hockeyleague) er. Nå tyder mye på at den tilsvarende russiske hockeykjempen vil vokse med Europa som målområde. Per i dag er KHL representert i Russland, Hviterussland, Ukraina, Latvia, Kasakhstan, Slovakia, Tsjekkia, Kroatia og Finland.
- Jeg vet at KHL har flere nasjoner på vent, deriblant Norge, og at KHL ser seg om etter å supplere sin store masse av nasjoner med ytterligere fire nasjoner i løpet av kort tid, sier Dima Smirnov.
Finland med Jokerit, er nyeste skuddet på stammen. I Sverige skal KHL ha hatt ønske om å knytte bånd mot AIK (Stockholm). Av andre nasjoner som er nevnt i forbindelse med en eventuell KHL-utvidelse, er Tyskland, Italia, Frankrike og England.
Smirnov tror neppe at KHL vil gå inn i en eksisterende norsk klubb.
- Målet er nok heller å samle alle norske utenlandsspillere for å lage en egen klubb med utgangspunkt i dem, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.