HAMAR: Hvis alt går som han har planlagt, benytter han returbilletten fra Bombay 15. juli…

- Jeg har for lengst bestemt meg for å dra på tur. Det spiller ingen rolle om jeg har suksess på hockeybanen. Jeg har betalt for Asia-turen og reiser som planlagt 26. november.

Sju kamper igjen
Det betyr i praksis at Hans Gardli Stubrud har igjen sju kamper for dragene. Siste match i denne omgang blir oppgjøret mot Comet på hjemmebane 23. november.

- Nå som du har funnet formen, blir det ikke vanskelig å kutte ut hockey og dra på langtur?
- Nei, jeg har, som sagt, bestemt meg, men jeg gleder meg jo likevel over det som skjer på isen, både for min egen del og laget som helhet, sa 22-åringen.
- Sånn som han spiller nå, er det ikke oss imot å beholde ham. Men jeg tror det blir umulig, sier manager Torbjørn Orskaug.
Stubrud scoret to ganger mot serielederne. Og med 4-2 et kvarter ført slutt, ble han på mange måter matchvinner.

Alltid mot Sparta
- Jeg er ikke overrasket over at jeg scorer to ganger mot Sparta. Da jeg spilte for fullt for to år siden, gjorde jeg det til en vane å lage mål mot dem. Spør meg ikke hvorfor, men det var bare slik. Særlig i Sparta Amfi satte jeg mange, smilte mannen som ble kåret til kampens beste.

Det fortjente han. I går var han nesten like god som for to år siden.
Han fikk en svett klem av Ole Eskild Dahlstrøm etter kampen.
- Tidlig i sesongen ga Ole Eskild meg klar beskjed om at Hans hadde et stort potensial, og at han etter hvert ville hevde seg i Get-ligaen. Derfor er jeg ikke overrasket over at han herjer som han gjør i kveld, sa Orskaug, som særlig likte Stubruds andre scoring:

- Ren nytelse
- Den var ekstra krydder og ren nytelse. Han vred bare pucken inn i det bortre krysset. Klasse, mente manageren, som var veldig godt fornøyd med elevene sine i går.

I 2. periode ble det litt for mange dumme utvisninger, men det som skjedde i 1. og 3. periode, luktet det god, gammel storhamarstandard av:

- 1. periode var befriende. Gutta var effektive og hadde god fart på jerna. I sluttperioden omsatte vi igjen sjansene og var oppofrende i forsvar. Dessuten holdt gutta hodet kaldt og viste mental styrke. Det teller også å slå serielederne. Dermed blir det automatisk litt spenning i toppen igjen, sa Orskaug.

- Vi var litt udisiplinert i 2. periode, men det som skjedde i den tredje perioden, viste at det er herlig moral i laget, sa han som snart skal på tur, Hans Gardli Stubrud.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.