Oskar Östlund har storspilt for Storhamar i hele høst. I den norske eliteserien har har 95,0 i redningsprosent, mens han har 95,19 i Champions Hockey League. Til sammenligning endte fjorårets keeperhelt, Andrew Engelage, opp på 92,7 prosent i både serie og sluttspill.

Östlund har stått 300 minutter i CHL, og har fått 187 skudd på seg. Sparta Prahas Tomas Popperle har fått flest skudd på seg i CHL, med sine 210. Men tsjekkeren har stått 100 minutter mer enn Östlund. Det betyr at ingen har gjort flere redninger per minutt enn Storhamar-målvakten.

I går slapp svensken inn fire mål i 4-3-tapet mot finske TPS Turku. Det er dermed helt åpent før returoppgjøret i Hamar OL-Amfi tirsdag 10. november.

- Vi blir skuffet når vi taper, selv om vi antageligvis spilte mot det beste laget vi har møtt så langt i år. Men vi hadde en positiv følelse i garderoben etter kampen, og vi tror at vi kommer til å slå dem hjemme, sier Östlund, som var imponert over TPS` offensive styrke.

- De hadde noen spillere som skjøt helt utrolig godt. De kom på en del overganger, og skuddene deres var ofte presise og harde. Vi møtte et godt lag, sier Östlund.

Robert Hestmann har reddet 66 av 69 skudd på 119 minutter. Det gir ham en redningsprosent på hele 95,65.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.