Til tross for Dragons glimrende spill i GET-ligaen den siste tiden er ikke en eneste Storhamar-spiller som er tatt ut til landslagets firenasjonersturnering i Sveits fra 17.-21. desember.

Børresen tatt ut

A-landslagets menn skal spille en tøff firenasjonersturnering mot Hviterussland, Slovakia og Sveits i Arosa, Sveits.

Selv om det ikke er tatt ut noen Storhamar-spillere er flere Hamar-gutter tatt ut. Tidligere Storhamar-spiller Eirik Børresen som gikk til Sparta før sesongen står kun med kamper for u-18 og u-20 landslaget, men får nå sin debut på A-landslaget etter solid spill for Sarpsborg-laget denne sesongen. Børresen har notert seg for ni scoringer og seks målgivende pasninger så langt.

SKA St. Petersburgs, Patrick Thoresen er naturlig nok tatt ut. Onsdag kveld noterte han seg for ett mål og en assist i 7-1-seieren over Amur. Den tidligere Storhamar-spilleren har så langt hatt en meget god sesong, og står med 13 mål og 16 assist. Lillebror Steffen Thoresen er også med i troppen som reiser til Sveits.

Her er hele Norges tropp:

Målvakter: Lars Haugen Dinamo Minsk (KHL) Ruben Smith Stavanger Oilers Steffen Søberg Vålerenga.

Backer: Alexander Bonsaksen Tappara Tampere (FIN) Stefan Espeland Vålerenga Jonas Holøs Lokomotiv Yaroslavl (KHL) Dennis Sveum Stavanger Oilers Daniel Sørvik Vålerenga Ole-Kristian Tollefsen Färjestad (SWE) Henrik Ødegaard Lørenskog   

Løpere: Morten Ask Vålerenga Eirik Børresen Sparta Sarpsborg Kristian Forsberg Stavanger Oilers Tommy Kristiansen Stavanger Oilers Sondre Olden Brynäs (SWE) Mathis Olimb Frölunda (SWE) Mats Rosseli Olsen Frölunda (SWE) Niklas Roest Sparta Sarpsborg Martin Røymark Färjestad (SWE) Andreas Stene Vålerenga Patrick Thoresen SKA St. Petersburg (KHL) Steffen Thoresen Lørenskog Mathias Trettenes Stavanger Oilers.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.