Hamar
- Jeg hadde vel, som de aller fleste, ikke mye tro på Storhamar før sesongen, og mente at backsida og den defensive delen var den store svakheten. Så langt har det jo vært motsatt, de har spilt bra i egen sone og har en målvakt som har vært solid. Når de i tillegg har en rekke rutinerte løpere blir det bra. Jeg er mest imponert over at de er så stabile, og slår oss, slår Stavanger, vinner i Sarpsborg i en jevn kamp, og tok ett poeng borte mot Lørenskog. Det siste er en sterk prestasjon.

Bra for norsk hockey

Vålerenga-treneren håper likevel at han har oppskriften på hvordan laget hans skal få hull på dragene lørdag. Men han holder kortene tett til brystet.
- Jeg har noen tanker om hvor vi skal angripe, men vi kommer nok ikke til å forandre så mye på vårt spill. Vi gjør ikke det nå så tidlig i sesongen, men kjører på med grunntanken vår, med noen små justeringer. Det er veldig langt fram til sluttspillet, men det er klart det er veldig bra for norsk hockey at Storhamar er med i toppen igjen.

Ingen forsterkninger

Han er godt fornøyd med Vålerengas sesong så langt, med unntak av tre bortslurvede poeng i Sarpsborg. Shampo har imidlertid uttrykt bekymring for at laget hans ikke har kvaliteter nok til å kjempe med først og fremst Stavanger om bøtta.
Det er heller ingen forsterkninger på vei inn for laget som har hentet mange spillere ved juletider tidligere.
- Pr. nå har vi ikke brukt noe energi på å se etter nye spillere, for økonomien tillater ikke forsterkninger i øyeblikket. Det er likevel langt til jul, og muligheter til å finansiere noe slikt, men akkurat nå tenker vi ikke forsterkninger, sier Knutsen.

Husker best 10-0

Shampo har spilt mange kamper mot Storhamar i karrieren, og stått på trenerbenken i mange oppgjør de siste årene.
Som spiller fikk han aldri møte Storhamar i finalekamp da han tok bøtta i 91, 92 og 93. Som en del av trenerteamet i Oslo-klubben har han to NM-gull i 2007, mot Storhamar i finalen, og 2009, mens han ble slått ut av dragene i semifinalen i 2008 da bøtta endte opp i et pokalskap på Hamar Vest.
Han synes imidlertid det er vanskelig å trekke fram de beste og de verste minnene:
- Det er ikke gjort på sparket, men det er klart jeg husker da vi slo Storhamar 10-0 i OL-Amfi'n i en semifinale i 2010. Det tror jeg mange på Hamar husker også, selv om de vil glemme det, ler Shampo.
PS! Også landslagssjef Roy Johansen har latt seg imponere av dragenes sesonginnledning: - Storhamar har imponert meg. Selv om stallen er sårbar for skader tror jeg de kan holde veldig lenge, og det er flere av spillerne som virkelig har vist seg fram, sier Johansen til VG.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.