HAMAR: - Alle de unge som har fått sjansen har vist at de er klare for dette. Tillit er noe som fortjenes, sier Smithurst, som har gitt Eirik Salsten, Eirik Dagfinrud, Anders Braavold, Ole Petter Øvergaard og Magnus Eikrem Haugen sjansen.
De to sistnevnte er født i 1995, mens de tre første er født i 1994.
I tillegg har Andreas Paulsen Aas (født 1992) spilt mye.
På grunn av skadene den siste tida, har det blitt ekstra mye spilletid på unggutta.
- Det finnes en smertegrense på hvor mange unggutter du kan slippe til, men det har fungert veldig bra så langt. De konkurrerer på lik linje med alle de andre.
Eirik Salsten er veldig godt fornøyd med mye spilletid på A-laget.
- Tillit og spilletid betyr veldig mye, og jeg er takknemlig for den spilletida jeg har fått, sier Salsten, som er i stadig utvikling.
- Jeg lærer mye på A-laget, og det er stor forskjell på juniorhockey og seniorhockey. Tempoet er høyere. I tillegg må du være mer nøye på A-laget. Det fysiske er også en forskjell. Jeg møter mange store, sterke spillere. Derfor er styrke viktig for oss. Jeg trener styrke tre ganger i uka, sier Salsten, som scoret ett mål mot Lørenskog sist, og var god sammen med Fredrik Lystad Jacobsen og Trygve Hillestad.
- Vi jobber knallhardt, og gjør ting enkelt. Det passer oss, og så kommer mulighetene, sier Salsten, som er klar for kamp mot Lillehammer hjemme i Hamar OL-Amfi i kveld.
Der håper Michael Smithurst på en litt annen åpning. Tirsdag ledet Lørenskog 3-0 etter tre minutter og 29 sekunder.
- Vi må ha en tryggere åpning av kampen, og gjøre det enkelt i egen sone. Det handler om å spille på seg sjøltillit. Tålmodighet er viktig, sier Smithurst, som håper de to første rekkene hever seg.
De slet mot Lørenskog.
- Jeg regner med at de er bedre mot Lillehammer. Det er mye rutine der, sier Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.