Erevik har lang fartstid i norsk hockey, mest fra Frisk Asker. Nå følger han eliteserien tett gjennom jobben som TV2-ekspert, og han har sett Storhamar i flere kamper.
var spent på målvaktene
- Jeg var veldig spent på målvaktene. Både Tommy Johansen og Robert Hestmann har vært mest 2. målvakter tidligere. Men det er der Storhamar har imponert mest. Jeg tippet dem på 6. plass, og det at de kjemper helt i toppen er litt overraskende. Men fortsetter målvaktene å prestere så bra kan Storhamar fort bli nummer tre eller fire. De har kontinuitetsbærere i laget, og har to femmere med voksne spillere, sier Erevik.
Tommy Johansen har fått mest tillit av målvaktene og har en redningsprosent på 91,1. Det er sterkt. Han har hatt en fin utvikling, med god hjelp av Jonas Norgren.
Gode unggutter
Erevik har også har lagt merke til et par av unggutta.
- Eirik Dagfinrud er en spennende back, som har fått mye spilletid. Eirik Salsten klarer seg også veldig bra. Han fikk prøve seg litt forrige sesong også.
Hockey-eksperten liker kollektivet Storhamar.
- De jobber for hverandre, og har et veldig bra kollektiv. De er kjent for det, også når de på papiret hadde sterkere lag. Storhamar er flinke til å ligge samlet, og kjøre gode overganger.
Han er spent på hvilke lag som henter inn nye spillere.
- Sparta gjør nok det. De har ikke hatt noen stor sesong så langt. Så får vi se. Vålerenga er det laget som har imponert meg mest, sier TV2-eksperten.
Roser Norgren
Dragons-trener Michael Smithurst kommenterer rosen slik:
- Jeg er ikke overrasket over målvaktspillet, men jeg er veldig godt fornøyd med det. Tommy Johansen var et litt ubeskrevet blad da han kom, men står fram med stor ro nå. Robert Hestmann ser også bra ut, og konkurranse er alltid sunt. Jonas Norgren har gjort en kjempejobb med målvaktene, sier Michael Smithurst, som vil presisere viktigheten av balansen mellom poengjag og tålmodighet i forhold til utvikling.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00