OSLO: Vålerenga-spilleren Mathias Trygg pådro seg ikke hjerneblødning etter hjernerystelse i forrige seriekamp, slik han fryktet. Trygg ble sendt til legevakten.

- Jeg var på legevakta og tok bilder. De trodde jeg kanskje hadde hjerneblødning, så jeg ble sendt rett til Ullevål, sier Trygg.
Men heldigvis viste det seg at det var feil på røntgenbildene.
- Da viste det seg at det kun var en feil på bildene, en utydelighet. Så det var ikke noe alvorlig. Men det var ikke noe moro, jeg var litt nervøs en times tid, forteller hockeyspilleren.
Hjernerystelsen vil holde ham ute av spill i de tre neste kampene.
- Jeg har stor tiltro til det norske helsevesenet, men man blir jo litt oppgitt. Det var en litt unødvendig situasjon å komme i. Men heldigvis gikk det bra, og det er egentlig det jeg tenker mest på, sier han (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.