Da sesongen var over og Storhamar skulle finsikte nye backer, fikk Hamar-guttene Andreas Øksnes og Adrian Saxrud beskjed om at de ikke figurerte i planene til klubben.

LES OGSÅ: Mikkel Søgaard klar for Storhamar

I løpet av kort tid ble Øksnes klar for Vålerenga, mens Saxrud Danielsen valgte å si ja til Stjernen.

ønsker spilletid

I dag ble Storhamar enige med Mikkel Søgaard om en kontrakt, og han gleder seg til å komme til SIL.

– Dette blir veldig gøy og spennende, og jeg gleder meg til å spille her, sier han til HA-sporten.

Søgaard var oppført i fjerderekka i fem av de seks kvartfinalekampene mot Storhamar i sluttspillet.

Tidligere i uka avbrøt han kontrakten sin med Sparta. Han ønsket å spille back, mens klubben ville ha ham i en offensiv løper-posisjon. 

- ikke mitt bord

Andreas Øksnes er fornøyd med at han har valgt å takke ja til Vålerenga, men sier likevel litt om hva han tenker angående Søgaard.

- Dette er ikke mitt bord nå. Men dersom jeg hadde visst at dette skulle bli utfallet tidligere, hadde jeg vært skuffet, sier Øksnes, som er strålende fornøyd med å fortsette karrieren i Vålerenga.

- De vil satse på meg, og det er godt å kjenne på den følelsen. Jeg har hatt noen tøffe år med skader i Storhamar, og nå er jeg fornøyd med hvordan tingene har blitt. 

uenige om interesse

Adrian Saxrud Danielsen, som var på uttlån i danske Herlev i fjor, håpet på tillit i moderklubben, men han sier at han merket raskt at de ikke brydde seg så mye om utlånet hans.

- Da jeg og klubben snakket sammen, skjønte jeg at jeg ikke kunne få så mye spilletid som jeg ønsket, og derfor var det perfekt at Stjernen kom på banen. Jeg ser veldig positivt på å spille der, sier Saxrud Danielsen. 

- Jeg ønsker ikke å gå inn på hvilke samtaler vi hadde med dem, men Andreas hadde det travelt - og plutselig hadde han signert for Vålerenga, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen.

- Jeg var interessert i å være i Storhamar, men jeg fikk aldri noe svar fra dem, kontrer Øksnes.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.