Hamar
- Vi får hjemmekamper i semifinalene mot Vålerenga søndag førstkommende og neste torsdag. Det er ideelle kampdager for oss, og gir oss en stor mulighet til å spille inn den millionen vi har satt oss som mål på disse kampene.
Kristiansen regner med rundt 4.000 tilskuere i hver av de to semifinalene mot Oslo-laget, hvilket betyr rundt 400.000 i billettinntekter. I tillegg regner han med kiosksalg som erfaringsmessig har et snitt på 20 kroner per tilskuer. På toppen av dette gikk klubben 200.000 over budsjett i kvartfinalene.
- Nå setter vi opp busser til fredagskampen mot Vålerenga. Vi har tatt høyde for å fylle fire. Påmeldingsfristen er torsdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.