HAMAR: - Jeg har lovt at unggutta skal få sjanser i treningskampene. Torsdag er Dima Smirnov det nye navnet, sier trener Torbjørn «Tobben» Orskaug, som også beholder Daniel Nielsen på laget.

Smirnov junior scoret to mål i en internkamp før den første kampen mot Mora.
- Dessuten spiller Anders Vold (25) i stedet for Mattias Livf. Anders skaffet seg jo eliteserieerfaring med Comet i fjor.
Livf fikk et kutt, og måtte sy flere sting i leppa i treningskampen mot Sparta.

Mellom
I tur og orden har Simen Hoel Johannesen, Fredrik Fleischer, Ørjan Mikkelsen, Eirik Børresen, Mikkel Stensrud, Anders Vold, Daniel Nielsen og David Langseth fått prøve seg blant de store gutta i de første kampene.

Storhamar åpnet med 3-6 hjemme mot allsvenske Mora IK fredag og fortsatte med 3-2 etter straffekonk. mot Sparta tirsdag.
I kveld står Lørenskog for tur. Lørdag er Mora IK motstander igjen. Denne gang i Mora.
Fire kamper på åtte dager. Storhamar er midt inni hardkjøret.

Et skritt videre
- Alt i alt synes jeg vi har fått en bra start. De som har vært med ei stund, har tatt et skritt videre, og de nye har vist potensial, og at de er noe å satse på, sier Tobben Orskaug, som konstaterer med tilfredshet at den rutinerte, men ungdommelige femmeren med Lars Løkken Østli, Eerikki Koivu, Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten og Joakim Jensen har tatt tak så langt.

- I den gule femmeren, som vi kaller den, har unge Mats Larsen Mostue funnet seg godt til rette sammen med Mattias Livf, Pål Johnsen, Patrick Yetman og Kristian Forsberg, sier Orskaug, som ikke regner med nykommerne Andreas Hjelm og Antti Hildén mot Lørenskog i kveld.
- Hjelm er nok tilbake mot Mora lørdag. Kanskje Hildén får sin debut i den kampen, sier Orskaug.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.