HAMAR (HA): Spillerne i Storhamar Dragons ble i ettermiddag informert om klubbens tøffe økonomiske situasjonen før trening. I forkant av møtet har flere spillere signalisert at de ønsker å gå noe ned i lønn for å unngå at klubben går konkurs.

- Vi har fått signaler fra både spillere, trenere og støtteapparat om at de ønsker å bidra, sier daglig leder Erik Kristiansen.

- Målet vårt er å redusere lønnskostnadene med drøyt 50.000 kroner per måned de neste tre månedene, sier Kristiansen.

Frivillighet

Den daglige lederen legger til at en eventuell lønnsreduksjon er helt frivillig, men at klubben setter veldig pris på initiativet, som har kommet fra flere hold.

- Noen av spillerne vil helt sikkert kunne bidra. Vi har nemlig ei spillergruppe med sterke følelser for klubben, sier kaptein Mads Hansen, som understreker at det på langt nær er alle som har mulighet til å være med på en nedgang i lønn.

- Hos oss er det spillere i totalt forskjellige faser av livet, hvor noen er helt avhengig av pengene fra hockey, sier Hansen.

Under informasjonsmøtet fikk spillerne lagt fram en del tall som Erik Kristiansen skal presentere for hockeyforbundet i morgen.

- Møtet ga oss mulighet til å få svar på det spørsmålene vi har, men samtlige har vært klar over at klubbens økonomiske utfordringer har vært stor hele sesongen, sier Mads Hansen som derfor ikke ble overrasket over det han fikk vite.

- Best under press

Kapteinen legger ikke skjul på at klubbens situasjon er med på å skjerpe de sportslige kravene, men tror at de siste dagene kan motivere og skjerpe spillerne ytterligere.

- Uten sporten er ikke Dragons noen ting. Den viktigste jobben vi kan gjøre for klubben er ute på isen. Jeg tror faktisk at slike pressede situasjoner er med på å spleise spillergruppa enda mer sammen. De fleste av oss leverer faktisk best under press, smiler Mads Hansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.