• Trøkk: Over 1.000 tilskuere møtte opp for å Støtte Storhamar i går.
    FOTO: Dag W. Grundseth

Det er et vanvittig trøkk rundt gutta fra Hamar vest om dagen.

Under gårsdagens trening rant det inn med folk, og på slutten av treningen var det trolig over 1.000 mennesker inne i hallen. I fjor vant Storhamar tilbake folket med offensiv og god hockey. Nå  får ikke Hamar-folket nok av sine helter. 

trofaste fans

Tre av Storhamars  gode supportere er kameratene Stein Opsahl, Stian Bekkelund og Pelle Tyseng. 

Det er ingen overdrivelse å si at  disse gutta har hockey på brødskiva.

– Da Storhamar spilte den første finalen mot Stavanger i vår, måtte vi kjøre bil fordi det var vanskelig å få fly som passet med arbeidstidene våre, sier Opsahl.

– Hvor mye penger går med på å støtte Storhamar i løpet av en sesong?

– Jeg har ikke noe eksakt tall på hvor mye penger jeg bruker. Men uansett er det verdt hver eneste krone. Jeg elsker Storhamar. Derfor drar jeg på alle kampene jeg kan, sier Opsahl, som får støtte av Bekkelund og Tyseng.

De planlegger å få med seg alle matchene under årets sesong.

– Vi begynner sesongen med Praha- og Genève-tur, så skal vi få med oss alle seriekampene, før sluttspillet blir desserten, sier Tyseng.

går for bøtta

Etter fjorårets syv finalekamper som endte med sølvmedalje, er det liten tvil om at gutta går for edlere metall i år.

– Det er ingen tvil om at det er gull vi går for i år. Vi var veldig nære i fjor, men tapte på målstreken. Derfor er det lov å sikte litt høyere i år, sier Opsahl. I fjor hadde Storhamar et publikumssnitt på 3.092 tilkuere. I år har gutta troen på at antallet vil øke. 

– Jeg tipper vi øker snittet til 3.500 tilskuere per kamp, sier Opsahl. 

tror Reichenberg blir god

En av de nye Storhamar-spillerne er Lillehammer-gutten, Alexander Reichenberg. Han har aldri spilt andre steder enn i moderklubben. Nå er han klar for spill i Storhamar, og fansen forventer mye fra ham.

– Jeg tror Reichenberg har veldig godt av et miljøskifte. Det er ikke bra for noen å være for lenge på Lillehammer, gliser Stian Bekkelund.

Bekkelund tror også godt om flere nye Storhamar-fjes.

- Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson og Scott Hotham er de spillerne vi har størst forventninger til, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.