Christian Larrivée har produsert åtte mål og ni målgivende pasninger på de første ni kampene. Det er altså best i den norske eliteserien. Og rekkekameratene stortrives sammen med Larrivée.

– I form og skadefri er han en av de beste spillerne i ligaen. Han er som en god keeper. Han kan avgjøre kamper for oss alene. Det er ikke så mange som klarer det, sier Joakim Jensen, og fortsetter:

– Det er enkelt å spille i rekke med Larrivée. Det handler om å holde tempoet oppe, og være på rett plass. Vi har god kjemi både på og utenfor isen. Vi passer rett og slett godt sammen.

Jensen er klar på at Christian Larrivée er en veldig viktig spiller for Storhamar.

– FORBILDE FOR DE FLESTE

– Han kan ta en dragning eller fyre av et skudd, og det går et gisp gjennom publikum. Han drar noen ekstra tilskuere for oss, og han kan han snu kamper for oss alene.

Eirik Skadsdammen stortrives også i samme rekke som kanadieren.

– Larrivée er et forbilde for de fleste, både på trening og i kamp. Han vil bli bedre hver eneste dag. Larrivée er nesten en komplett spiller med fart, størrelse, styrke og et veldig godt skudd, sier Skadsdammen, og fortsetter:

– Jeg er heldig som får spille i rekke med ham. Christian er flink med de yngre også, og han behersker det norske språket bedre og bedre. Denne sesongen har vi fått se hvor god han er, sier Eirik Skadsdammen.

ORKER MER

Christian Larrivée er ikke så opptatt av målpoeng og statistikk.

– Jeg hørte noen av gutta pratet om at jeg toppet poengligaen, men jeg bryr meg ikke så mye om det. sier 32-åringen, som føler seg i bedre form enn på lenge.

– Denne sommeren har jeg fått trent veldig bra, og har vært med på mange løpeøkter. Det merker jeg godt. Jeg har også vært skadefri. Jeg har mye mer energi nå, orker mer, sier kanadieren.

1. rekka med Larrivée, Jensen og Skadsdammen har plukket med seg 37 målpoeng på ni første kampene. Skadsdammen (5+5) og Jensen (5+5) ligger på 10. plass totalt i poengligaen i eliteserien etter ni kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.