• JUBLER? Blir det toppscorer Joakim Jensen som putter puck nummer 100 i buret bak Stjernen-keeperen i kveld?
    FOTO: TROND LILLEBO.

Dragons mot Stjernen blir nok et toppoppgjør for iskrigerne på Hamar vest.

Storhamar-gutta har scoret 99 mål hittil i sesongen. Joakim Jensen har puttet 19 pucker i buret til motstanderne. Blir han helt i 100 i kveld, eller er det en annen som setter puck nummer 100 i Stjernen-buret?

Imponert

Dragons har imponert i de siste kampene. Stjernen sliter på bortebane om dagen, men Dragons må for all del ikke tro at det betyr tre lette poeng i kveldens kamp. Men vinner Dragons kan de være tett bak Lørenskog på tabellen. 

Stjernen har levert en god november-måned med flere gode prestasjoner og knivet hardt om poengene med samtlige lag.

Skal Stjernen slås på hjemmebare, må Storhamar fortsette i den gode stimen de er inne i og ha troen på sitt eget spill. Selvtillit bør det ikke stå noe på etter forrige ukes nedsabling av Lillehammer og topplaget Lørenskog, så vi håper at de gode resultatene fortsetter også i kveld.

Lars og Mads spiller

Skadesituasjonen i Dragons har vært problematisk, men nå ser det mye lysere ut enn på lenge, og nesten alle spillere er tilbake i full trening.

Lars Løkken Østli og Mads Hansen har stått over noen kamper, men begge skal være tilbake i troppen mot Stjernen i kveld. Det betyr at trener Aleksander Smirnov har fire fulle løperrekker til disposisjon og syv A-stall backer. For å ha full tropp mangler nå kun Andreas Øksnes som er på god vei tilbake fra sitt lange skadeavbrekk, men er ikke tilgjengelig for spill i ytterligere noen uker, skriver dragons.no.

Fakta før kampen

I følge dragons.no er dette status og fakta før kveldens kamp:

Storhamar hjemme: 6-0-2-3
Stjernen borte: 2-0-1-7

Storhamar scorer 7,2 mål i snitt på de fem siste kampene og har hele 99 mål i serienJ. Jensen og E. Skadsdammen er de eneste norske spillerne på topp-10 i toppscorerligaenDet er et snitt på 2 602 tilskuere i Hamar OL-amfi på 11 kamper denne sesongen (28 624 totalt = 2.plass i Get)

 
Toppscorer:
 Christian Larrivèe 10+27=37 poeng (1) – Lou Dickenson 15+7=22 poeng (13)

Flest mål:
 Joakim Jensen 18 mål (1) - Lou Dickenson 15 mål (4)

Keeperduellen:
 Andrew Engelage 2,51 GAA, 91,5% (6) – Henrik Haukeland 3,72 GAA, 89,1% (10)

Beste back:
 Erik de la Rose 3+19=22 poeng (3) - Robin Axbom 6+6=12 poeng (14)

Flest skudd:
 Joakim Jensen 85 skudd (3) - Lou Dickenson 76 skudd (7)

Effektivitet:
 99 mål på 715 skudd = 13,8% (1) - 58 mål på 573 skudd = 10,1% (5)

Sinnataggen:
 Adrian Saxrud Danielsen 39 min (23) - Jordan George 56 min (8)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.