Hamar
- Jeg er lei meg på klubbens vegne. Det er en kjedelig situasjon for omdømmet, sier markedssjef Tore Slettvold i Sparebanken Hedmark, Storhamars hovedsponsor. Han påpeker samtidig viktigheten av at eliteklubbene de støtter har en ryddig kontroll og styring av det indre liv i klubben, samt at de leverer gode sportslige resultater. Slettvold avviser at det har vært diskutert å si opp sponsoravtalen eller øke bidraget.
- Sånt bestemmes heller ikke gjennom mediene, og sesongen skal fullføres først, sier han.
- Men vi tror det er viktig å finne ut hvorfor økonomien er blitt som den er blitt. Det forventer vi en god gjennomgang av etter at klubben har skaffet seg oversikt og rapportert til forbundet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.