• SNART SPILLEKLAR: Martin Blakseth Huse kan bli spilleklar til søndag.
    FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

- Vi vet ingenting helt sikkert ennå, men de to er nærmest å spille av de skadde, sier Storhamars assistenttrener Pål Johnsen.

Tar ingen sjanser

Han understreker likevel at det ikke kommer til å bli tatt noen sjanser med noen av de skadde spillerne i tiden framover.

- Det gjelder å tenke litt lenger enn til nesa. Det skal bare en liten smell til, så er de ute igjen. Derfor vil de bli testet lørdag og før kamp søndag, så får vi se om de rekker kampen, sier Johnsen.

For selv om Manglerud tapte 10-0 borte mot Sparta torsdag blir det langt ifra noen lett match for Storhamar-gutta.

- Det gjelder å være klare til kamp. Vi har slitt borte mot Manglerud før. Vi har dratt dit med en tanke om at de skal være dårligere enn oss, og så har vi kommet bakpå og fått trøbbel. Det kan vi ikke gjøre denne gangen, sier Johnsen.

- Lett å si at ting er dårlig

For selv om Aleksander Smirnovs gutter vant 2-0 over tabelljumbo Kongsvinger torsdag, var det ikke mange som var fornøyde etter kampen. Heller ikke Pål Johnsen, men han var like opptatt av å finne ut hvordan laget skal bli bedre.

- Alle så at det var dårlig og alle ga uttrykk for det. Det er lett å si at ting er dårlig, men da må vi finne en løsning på problemene. Det er opp til hver enkelt å være klare til kamp og yte maksimalt. Gjør vi det mot Manglerud så vinner vi, sier en bestemt Johnsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00