Han tok en æresrunde til på isen og til trampeklapp klinte han pucken i  mål en siste gang i OL-Amfi'n. Til enorm jubel selvsagt, for dette var kvelden hvor publikum ble igjen lenge etter kampen.

Det var en magisk siste kveld med gjengen i OL-Amfi'n for Pål Johnsen. I Rinkside bekrefter han at han gir seg etter denne sesongen, men at han nå jakter på sin sjuende "bøtte" i Stavanger lørdag.

BILDEGALLERI: Se blinkskuddene fra Storhamar-seieren

- Hockey har betydd alt for meg, sier Johnsen før han snakker videre om både den magiske kvelden, muligheten til å vinne i Stavanger og hvordan det er å spille for Storhamar nå.

Johnsen møter også supersupporter Atle Bekkelund i Rinkside. Og Bekkelund har selvsagt på seg ei Johnsen-drakt. Få med deg fra hvilket år drakta er.

Videre forteller Patrik Bäärnhielm om hvordan han ble matchvinner, mens Aleksander Smirnov forklarer hvorfor han gikk ut på isen og snakket til publikum denne kvelden.

Både Smirnov og Stavanger-trener Petter Thoresen vurderer sjansene før den siste finalen lørdag, mens Rinkside-ekspert Svein Harald Arnesen forklarer hvorfor han tror Storhamar også kan vinne den sjuende finalen i Stavanger.

Alt dette i denne Rinkside-sendingen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.