ZÜRICH: - Jeg tror jeg blir klar igjen til Danmark-kampen. Det var veldig vondt med en gang, men har gitt seg litt nå, sa Marius Holtet om smellen han fikk i lysken i begynnelsen av 2. periode, før han var uheldig igjen, og fikk en vridning i samme lyske midtveis i siste periode.

- Jeg har fått noen tabletter av legen, og tror jeg blir klar. Vi får se hvordan det kjennes ut i morgen, sa Holtet i går.
Først ble han kreditert for Norges første mål, da et skudd fra Tommy Jakobsen fant veien i nettet.
Det ble senere omgjort.
Korrekt, i følge Holtet.
- Det var nok riktig. Jeg kjente ikke at den var borti kølla. Skuddet gikk via den tsjekkiske backen som sto bak meg.
Andrerekkas Mats Zuccarello Aasen banket også inn Norges andre mål i overtall. Med de to scoringene, og ellers godt spill svarte rekka, som kompletteres av Morten Ask, på kritikken de fikk av Roy Johansen etter Finland-kampen lørdag.
- Jeg synes vi svarte ok på den. Vi fikk ett mål framover, og endte kampen med pluss en i statistikken. Jeg synes vi kjørte bra på i offensiv sone. Nå peker formkurven bare en vei, lover Holtet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.