OSLO: Färjestad leder nå 2-1 i matcher over Skellefteå. Og da kampen sto og vippet på 4-3 til Karlstad-laget lørdag, åpnet Marius Holtet målkontoen i årets sluttspill i Sverige.
- En herlig følelse. Vi startet kampen veldig bra, men Skellefteå var sterke og kom tilbake, sier Holtet til HA-sporten.

Drømmer om reprise

For to år siden var han med på å vinne gull i Sverige. Det er noe Hamar-gutten gjerne opplever igjen:
- He, he. Hvem gjør ikke det?, spør han retorisk.
- Vi har en god sjanse til det, men det handler om å være hundre prosent konsentrert og fokusert i de kampene som er igjen. Det laget som klarer det best, vinner gullet i år, tror han.
I den nest siste kampen i 2009-utgaven av SM-finalen ble Holtet matchvinner og helt i Karlstad.
- Det var stort, beskriver han.

Ikke kontrakt

Enten det ender med sølv eller gull, står Marius uten kontrakt med Färjestad når den siste pucken av årets sesong er droppet.
- Agenten min har vært i kontakt med flere svenske klubber, men det er lagt helt på is akkurat nå. Jeg har ikke tatt stilling til hvor jeg spiller neste sesong. Nå tenker jeg bare på sluttspillfinalene for Färjestad. Sluttspill er tross alt det man drømmer om som hockeyspiller og da glemmer man alt som har med kontrakter å gjøre, sier Holtet.
2010/2011-sesongen har variert litt for Hamar-guttens del, men i sluttspillet har han virkelig kommet inn i varmen igjen:
- Jeg snitter på 15 minutter hver kamp. Jeg står med et par assister og dette målet. Mål og assist er egentlig ikke så viktig akkurat nå. Det er samme hvem som gjør det bare laget vinner.
En annen nordmann spilte likevel hovedrollen i den tredje finalekampen. Anders Bastiansen scoret både en og to-null-målet for Karlstad-klubben.
Neste kamp spilles i Skellefteå tirsdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.