KARLSTAD: Färjestad med Jonas Holøs, Anders Bastiansen og Maris Holtet er klare for SM-finalen ishockey. De slo Skellefteå 4-0 i kamper.

Den fjerde semifinalen endte med 3-2 etter forlengning. Kampen ble avgjort 2.10 i den femte perioden. Färjestad gikk også ubeseiret gjennom kvartfinalene mot Brynäs.
Färjestads målvakt Jonas Gustavson hadde holdt nullen i tre kamper på rad og fem av sju kamper i årets sluttspill. Etter 17.45 i den første perioden ble nullen sprekt, da Brad Moran gjorde 1-0.
Gjestene var frekke nok til å ta ledelsen 2-0 før hjemmelaget våket og scoret to mål. Kampen måtte avgjøres i forlengning. Der ble Eero Somervuori helt da han satte inn vinnermålet etter pasning fra Anders Bastiansen.
I det andre semifinaleoppgjøret vant HV71 med 6-1 borte mot Frölunda og utlignet til 2-2 i kamper. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.