HAMAR: Han ble taklet bakfra av Keith Yandle (fikk 5+10 min.), slo ansiktet i vantet og pådro seg flere stygge kutt i ansiktet. 26 sting utvendig og flere sting innvendig ble resultatet. Det er fjerde gangen denne sesongen at Holtet får en smell i hodet.

Senest i forrige uke måtte han stå over et par kamper.

Hjem i neste uke
Skaden er imidlertid ikke verre, enn at Holtet er klar for VM-forberedelsene. Han kommer hjem onsdag og drar sammen med samboer Sara til Karlstad for å registrere seg.

Før han ble skadd, viste Hamargutten gryende VM-form med en målgivende hjemme mot San Antonio (2-3) natt til onsdag og borte mot Quad City (2-1) lørdag. På grunn av skade, spilte han ikke hjemme mot Peoria fredag (5-3).

19 poeng
Holtet har spilt 67 AHL-kamper denne sesongen. Han har scoret 10 og har hatt ni assists. 19 poeng holder til en 342. plass på poenglista.

Iowa Stars ligger fremdeles sist i West Division med 76 poeng på 77 kamper. Det er 16 poeng fra play-off-plass.
Iowa spiller sin siste kamp borte mot Rockford 13. april.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.