HAMAR: Marius Holtet ble kåret til Färjestads beste spiller da laget tapte 1-3 hjemme for Modo lørdag.

Ingen av de fem norske spillerne kom i scoringsprotokollen i en kamp Modo avgjorde i starten av tredje periode.
Mats Zuccarello-Aasen var den beste av de fem norske på isen, i rekke med Per-Åge Skrøder. Jonas Holøs, Anders Bastiansen og Holtet klarte ikke å vende matchen, men Holtet fikk mye skryt.
Han forsøkte å jobbe i gang hjemmelagets spill.
- Vi får en dårlig start, men spiller oss opp. De er litt uflyt at de får 2-1-målet i andre periode. Man må spille i 60 minutter i denne serien, sier Holtet selvkritisk til Färjestads hjemmeside.
- Du ble matchens lirare også?
- Det var morsomt, da har jeg i hvert fall gjort noe riktig, men det er ikke så morsomt når laget taper.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.