* 51.604 tilskuere så Storhamars 28 hjemmekamper denne sesongen, serie og sluttspill inkludert. Det tilsvarende tallet i fjor, fra seriestart og til og med semifinaleserien var 52.731. Det var på en kamp mindre.
* Etter serieåpningen mot Lillehammer (2.534 tilskuere) var det bare kampen mot Sparta 26. oktober (3.371) som trakk flere tilskuere, men dette var en sponsorkamp.
* Dragons pådro seg bare 722 utvisningsminutter denne sesongen (55 kamper). Det gir et snitt på 13 minutter pr. kamp. I fjor var snittet på 20,95 minutter. Da hadde Storhamar 280 utvisningsminutter på sju bortekamper i sluttspillet, bare 39 minutter enn i alle de 28 hjemmekampene denne sesongen.
* Motstanderne hadde 788 utvisningsminutter, 400 av dem i OL-amfi'n.
* Dragene skjøt 1654 skudd på sesongens 55 kamper, et snitt på 30,18. Snittet forrige sesong var på 32,25. Motstanderne skjøt 1697 skudd totalt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.